Om Bortgives

Husk at man altid skal være privatbruger eller erhvervsbruger for at kunne oprette annoncer og opslag på Quickfinder.dk

Det er gratis at oprette sig – klik her

 

Har du noget du vil give væk, lige meget hvad, så er Quickfinder.dk lige stedet for dig.

Det er gratis for Erhvervsbruger og Privatbruger at oprette en "Bortgives annonce."

Annoncen er aktiv i 30 dage, herefter vil den blive slettet.

 

Når du vil oprette en "Bortgives annonce" Kan følgende felter udfyldes

  • Hvad giver du væk = eksempelvis 1 stk. brugt damecykel fra 2005, 2 pakker med frugt eller noget helt andet
  • Beskrivelse = lav en god beskrivelse af det du vil give væk
  • Skal afhentes inden = skriv her hvornår afhentning senest skal ske
  • Hvor skal det afhentes = skriv her hvor dit krav til afhentning er måske, by, placering, etage eller noget helt andet
  • Kategori = vælg den kategori du mener passer bedst på det du vil bortgive
  • Eventuelle krav = hvis der er nogen kan du nævne dem her eksempelvis fliserne skal optages, køleskab skal bæres ned fra 15 sal eller andre krav

FAQ- privatbruger og erhvervsbruger

  1. Hvad kan vi give væk.

Stort set alt – det er dig der bestemmer.

  1. Kan vi tillade os at tage penge for det.

Nej, så er det ikke at give ting væk.

  1. Hvis vi opretter en, bortgives annonce, og det bliver hentet på samme dag den er online på Quickfinder.dk, kan vi så få annoncen slettet.

Ja, det gør du under fanen > min konto > mine bortgives.

  1. Er der noget minimumskrav for hvad jeg må give væk.

Nej, du bestemmer selv hvad du vil give væk.

  1. Hvor mange bortgives annoncer, må jeg oprette

Ligeså mange du vil

  1. Hvornår er min bortgives annonce online

Når du har oprettet din, bortgives annonce gennemgår vi den og hvis den overholder vores politik og handelsbetingelser, godkendes den med det samme

  1. Kan jeg have foto på min bortgives annonce

Ja, det kan du godt

  1. Skal jeg selv slette min bortgives annonce

Nej, den udløber efter 30 dage eller den dato du har skrevet som ”afhentes inden” men, kan altid slettes under fanen > min konto > mine bortgives annoncer